Gebed

Bij CBN staan wij klaar om voor uw nood te bidden.

De Bijbel zegt in Filippenzen 4:6-7 het volgende over gebed: “Weest in geen ding bezorgd, maar laten bij alles uw wensen door gebed en smeking met dankzegging bekend worden bij God.”

Heb jij ergens gebed voor nodig? Stuur ons je gebedspunten en dan bidden wij met je mee.

Je kunt het gebedsformulier invullen, maar je kunt voor persoonlijk gebed ook telefonisch contact met ons opnemen via:+44 207 101 7045. In de toekomst zal er ook een Nederlandse gebedslijn beschikbaar zijn, maar op dit moment is het telefonische contact alleen mogelijk in het Engels.

Genezing van mijn bloeddruk

Als eerst wil ik jullie en God bedanken dat jullie kort nadat ik mijn gebedsverzoek had ingediend, voor mij gebeden hebben. Ik wil met jullie delen dat ik volledige genezing heb ontvangen. Mijn bloeddruk is weer normaal, alle bijeffecten waar ik last van had zijn verdwenen en ik heb mijn levenskracht weer terug.

Het was zo dat ik op dezelfde dag dat ik mijn gebedspunten toestuurde ik al merkte dat er iets veranderde. Ik kan voor het eerst in mijn leven getuigen dat God mij genezen heeft. Dank jullie wel dat jullie in gebed naast mij stonden en dat jullie mij die Bijbelteksten hebben toegestuurd.

Moge God jullie rijkelijk zegenen!

Hartelijke groeten,

Emmanuel

Bevrijding van schizofrenie

Onlangs kregen we een geweldig getuigenis van een CBN kijker die aan schizofrenie leed. Al 16 jaar hoorde hij beangstigende stemmen in zijn hoofd. Een aantal week geleden belde hij het CBN gebedscentrum en vroeg aan een medewerker om voor genezing en bevrijding te bidden van die stemmen die hem lastigvallen. Vanaf het moment van het gebed heeft hij nooit meer last gehad van de stemmen in zijn hoofd!

Dank u Jezus dat deze man het geloof had dat U de macht van de duisternis over zijn leven kon verbreken!

Anoniem

Genezen van longproblemen

De afgelopen weken had ik veel moeite met ademhalen. Tijdens het kijken van het programma zei Gordon dat God tegen hem zei dat er iemand last had van zijn longen en dat als hij nu heel diep ademhaalt dat God hem zou genezen. Die persoon was ik en mijn longen zijn weer helemaal in orde!

Groeten,

Tomas